Home » Diensten » Projecten

De projecten van Krachtvisie

Hieronder ziet u een aantal van de projecten van Krachtvisie. Bij deze uiteenlopende projecten zijn wij betrokken.

Benieuwd naar wat Krachtvisie voor uw (project-) organisatie kan betekenen?

We helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen.

Matthijs Kluis

Matthijs is echte procesdenker met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van project- en procesmanagement. Hij wil graag weten hoe processen verlopen om deze vervolgens efficiënter en effectiever te maken. Dit alles met als doel om het werk van mensen duidelijker en daarmee makkelijker en leuker te maken. Het visueel maken van (complexe) processen ziet hij als uitdaging, maar wel één waar Matthijs enthousiast van wordt. Zeker op het moment dat hij merkt dat anderen hierdoor ook meer grip krijgen op het proces.

Matthijs vindt het persoonlijke aspect ook ontzettend belangrijk in zijn werk. Verschil van inzicht of mening betekent niet automatisch dat je niet gezamenlijk aan hetzelfde doel kunt werken. Het is belangrijk om dit verschil te herkennen en daar transparant over te zijn, om hier vervolgens op een goede manier mee om te gaan.

Werken aan ontwikkelingen in de leefomgeving is voor Matthijs een extra stimulans omdat het resultaat daarmee echt zicht- en tastbaar wordt. Zijn opleiding Civiele Techniek zorgt er tevens voor dat de inhoud hem niet vreemd is en dat hij daarmee een prima sparringpartner is op de inhoud.