Home » Diensten

De diensten van Krachtvisie

De hoofdactiviteiten van Krachtvisie bestaan enerzijds uit het adviseren van (project-)organisatie over de wijze waarop ontwikkelingen in de leefomgeving beheerst kunnen plaatsvinden en anderzijds uit zelf actief bijdragen aan die beheerste ontwikkeling.

Daarnaast helpt zij onderwijsinstellingen door het geven van gastlessen en -colleges.

Werkvelden

Krachtvisie is actief in een diversiteit aan werkvelden welke in de basis zijn terug te brengen tot de werkvelden Programma-, project- en procesmanagement, Technisch management, Omgevingsmanagement en Contractmanagement.

In deze werkvelden heeft Krachtvisie haar kennis en ervaring opgedaan in met name de wereld van de infrastructuur. Echter ervaart zij ook dat de werkwijze van Krachtvisie een positieve bijdrage heeft in andere velden dan de infrastructuur.

> Lees meer over onze werkvelden

Onze werkwijze

Door de juiste vragen te stellen, helpen wij onze klanten met het afpellen en het komen tot de kern van het probleem of behoefte. Belangrijk uitgangspunt hierbij is dat wij de wereld als systeem benaderen, met als kenmerk dat alles met alles verbonden is. In de basis zijn alle ontwikkelingsopgaven gelijk.

Zo zijn er altijd behoeften, belangen, randvoorwaarden en uitgangspunten. Het creëren en behouden van de juiste balans, de juiste focus, en het juiste ritme is van belang om deze elementen te beheersen.

> Lees meer over onze werkwijze

Onze projecten

Benieuwd naar wat Krachtvisie voor uw (project-) organisatie kan betekenen?

We helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen.

Matthijs Kluis

Matthijs is echte procesdenker met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van project- en procesmanagement. Hij wil graag weten hoe processen verlopen om deze vervolgens efficiënter en effectiever te maken. Dit alles met als doel om het werk van mensen duidelijker en daarmee makkelijker en leuker te maken. Het visueel maken van (complexe) processen ziet hij als uitdaging, maar wel één waar Matthijs enthousiast van wordt. Zeker op het moment dat hij merkt dat anderen hierdoor ook meer grip krijgen op het proces.

Matthijs vindt het persoonlijke aspect ook ontzettend belangrijk in zijn werk. Verschil van inzicht of mening betekent niet automatisch dat je niet gezamenlijk aan hetzelfde doel kunt werken. Het is belangrijk om dit verschil te herkennen en daar transparant over te zijn, om hier vervolgens op een goede manier mee om te gaan.

Werken aan ontwikkelingen in de leefomgeving is voor Matthijs een extra stimulans omdat het resultaat daarmee echt zicht- en tastbaar wordt. Zijn opleiding Civiele Techniek zorgt er tevens voor dat de inhoud hem niet vreemd is en dat hij daarmee een prima sparringpartner is op de inhoud.