Home » Over ons » Referenties

Referenties

Hieronder zijn een aantal van Krachtvisie aan het woord over de bijdrage die Krachtvisie heeft (gehad) in het komen tot een beheerste ontwikkeling.

” Matthijs zoekt de samenwerking en interactie op met de andere teams. Door deze inzet hebben meerdere teams binnen het project een professionaliseringsslag kunnen maken. “

Bart Bouma

Technisch Manager Verdubbeling N33 Zuidbroek – Appingedam, Provincie Groningen

“Jeroen is een integer persoon die met een samenwerkingsgerichte aanpak op de Zuidelijke Ringweg Groningen de vereiste resultaten weet te behalen. Jeroen is hierbij verantwoordelijk voor het ontwerp en de uitvoering van een verdiepte ligging N7, waarbij zowel de techniek als de omgeving bijzonder complex zijn.” 

Gerland Nagtegaal

Technisch Manager Aanpak Ring Zuid Groningen, Rijkswaterstaat

Jeroen heeft als enthousiaste steunpilaar en kwaliteitsborger in het kernteam ARZ, CHP & ProRail een belangrijke bijdrage geleverd aan de opbouwende samenwerking. Het gezamenlijk behaalde resultaat hiervan is een succesvolle buitendienststelling voor het inschuiven van de Helperzoomtunnel.” 

Marcel Hertogh

Voorzitter commissie Hertogh, Professor Infrastructure Design and Management , Technische Universiteit Delft

” Matthijs heeft een actieve rol in het verder brengen van programmabeheersing. Hij heeft zich binnen zeer korte tijd de inhoud eigen gemaakt en zijn perspectief is verhelderend. Hij heeft verstand van zaken, is accuraat en doortastend zonder taken, rollen en/of verantwoordelijkheden van betrokkenen over te nemen. De samenwerking verloopt zeer prettig.

Gemma Ottens

Coördinator Programma Beheer en Onderhoud 2021-2024, Provincie Groningen

“Bart is een vrolijke gepassioneerde contractmanger vanuit een technische achtergrond. Hij weet zich als een kameleon te manoeuvreren binnen de verschillende relaties van grote infrastructurele werken, met als doel het realiseren van de bedrijfsresultaten. Telkens slaagt hij hierin door zich bewust te zijn van de complexiteit van de rol geënt op de situatie. Bart is als teamspeler  succesvol in het managen van de projectrisico’s in de contractuele sfeer en kijkt hierbij vooruit zonder de details uit het oog te verliezen. Assertiviteit, besluitvaardigheid en het door ontwikkelen van de relatie zet Bart effectief in om werken binnen de kaders te realiseren.”

Bert Jan Pol

Projectmanager Regionale waterkeringen, Waterschap Noorderzijlvest

Benieuwd naar wat Krachtvisie voor uw (project-) organisatie kan betekenen?

We helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen.